Predstavljamo vam jesenske radionice trbušnoga plesa.Svaka plesna radionica bit će različite tematike te začinjena posebnim elementima i rekvizitima.

Program je osmišljen s pažnom i ljubavlju prema ženama i možete u njemu sudjelovati bilo da ste vrhunska plesačica ili totalni početnik!

Radionice vodi Petra Pavleka – osnivačica i voditeljica udruge ˝Trbušni ples Izida˝

Cijena 1 radionice je 90 kn (75 kn za studentice)
Cijena za sve 3 radionice je 240kn (200 za studentice)

⭐️Radionica 1 – Igra vatre i magije⭐️

U ovoj plesnoj radionici imat ćete priliku susrest se s elementom vatre.
Ples sa svijećama unosi dodatnu mističnu notu u magičan svijet trbušnog plesa. Vatra se, po svojoj prirodi, ne može lako obuzdati. Ona je divlja, proždire, ali njena toplina grije i osvjetljava najmračije kutke. U plesu je moćan saveznik onima koji su odvažni da ju upotrijebe i hrabri dovoljno da mogu gospodariti s njom.


⭐️Radionica 2 – Trag svile⭐️

Veo, nježan i podatan čest je dodatak plesu. On kao da provodi svoju volju, no prekrasan je plesni partner. Ističe ženstvenost, figuru i senzualnost. Na plesnom podiju on na javu unosi dio skrovitih snova, poput magle, obavija tijelo koje na taj način postaje daleko, nestvarno i nedodirljivo.
Zaplešite s nama na ovoj radionici i otkrijte tajne koje će vam veo šapnuti…
Čari plesa s velom predstavit ćemo vam u dvosatnoj radionici.


⭐️Radionica 3 – Volim svoje tijelo⭐️

Premda poslovica „o ukusima se ne raspravlja“ otkriva kako je u redu imati svoj pojam lijepoga, već se tisućljećima nameću stadardi i prihvaćene proporcije. Svaka era unosi neku novu estetiku, a danas, više nego ikada, pod jakim smo utjecajem medija i medijske slike. Rezultat toga je sve veći poremećaji percepcije vlastite ljepote. Uspoređujemo se s „idealima“ i nesretni smo s vlastitim odrazom u ogledalo.
Ova radionica osvrnut će se na prihvaćanje sebe i isticanje samo naših posebnih atributa. Odraz u ogledalo pada u drugi plan, a mi kroz pokret osluškujemo sebe i osvrćemo se na senzacije koje naše tijelo osjeća dok se gibamo.

S obzirom na epidemiološke mjere broj polaznika je ograničen i prijave na radionice su obvezne.

PRIJAVITI SE MOŽETE NA:
Mobitel: 095/562-1394
E-mail: alegria.plesnaskola@gmail.com
Facebook: Alegria- centar za ples i rekreaciju
Instagram: alegria_centar