Što je za vas ˝carstvo ispunjenih želja˝?
Koje biste želje voljeli da vam se ispune?
Naš Nevenko imao je nekoliko želja, ali onda je shvatio da bi mu život brzo dosadio da mu se želje tako lako ostvaruju.
Za svaku želju potrebno je uložiti puno truda i rada kako bi se ostvarila i kako bismo shvatili njezinu pravu vrijednost.
Zato smo mi ˝zasukali rukave˝ pa smo usprkos Koroni i svim silnim zabranama u kratkom vremenu uspjeli dovršiti ovu divnu predstavu inkluzivnog karaktera čija će vas poruka dirnuti i potaknuti na razmišljanje.
Ne propustite plesnu predstavu ˝U carstvu ispunjenih želja˝ u Zagrebu.
Lokacija: Alegria- centar za ples i rekreaciju, adresa Ulica dr. Luje Naletilića 4
Vrijeme: 25.6.2021. u 18:00 sati
Predstava će se održati na otvorenom uz pridržavanje epidemioloških mjera.
Plesna predstava ˝U carstvu ispunjenih želja˝ je inkluzivnog karaktera, a rezultat je rada Pučkog otvorenog učilišta Ogulin u projekatima ˝Svi plešemo˝ za osobe s invaliditetom i ˝Plesnog studija POU Ogulin˝.
Plesna predstava ˝U carstvu ispunjenih želja¨ u Zagrebu održat će se u sklopu projekta Hrvatskog generalskog zbora ˝Kako ostarjeti, a ne biti usamljen˝ i to kao aktivnost međugeneracijske suradnje.
Ova predstava nas ne uči samo međugeneracijskoj suradnji već nas uči i prihvaćanju osoba s invaliditetom prikazujući nam svima njihove mogućnosti jer tjelesno oštećenje nije ograničenje za ples, ono samo predstavlja izazov da kroz ples i pokret izrazimo sebe u skladu sa svojim mogućnostima.
Vidimo se uskoro u Zagrebu!
Ulaz na predstavu je besplatan!
Categories: Uncategorized