“Ples za Djecu” namijenjen je djeci predškolske dobi (Plesni vrtić) i školarcima (Dance kids).

PLESNI VRTIĆ (predškolski uzrast 3-6 godina): Učimo Kroz Igru i Pokret!

Za naše najmlađe plesače, nudimo dinamičan pristup učenju kroz igru i pokret. U ovoj grupi, djeca će se upoznati s osnovama plesa kroz veselu i stimulirajuću atmosferu. Naš iskusni instruktor potiče dječju maštovitost dok ih vodi kroz različite dječje koreografije. Radujemo se tome da svako dijete pronađe svoj put izražavanja kroz ples, razvijajući motoričke vještine i samopouzdanje.

DANCE KIDS (školarci): Otkrijte Svijet Plesa!

Naša druga grupa je namijenjena starijoj djeci koja su spremna za ozbiljniji pristup plesu. Ovdje ćemo se posvetiti učenju standardnih, latinsko-američkih i karipskih plesova. Naš instruktor će voditi djecu kroz korake i tehnike ovih raznovrsnih plesnih stilova. Osim što će stjecati plesne vještine, djeca će također razvijati koordinaciju, izdržljivost i timski duh kroz zajedničko učenje i izvedbe.

Termini:

 1. Grupa (Plesni vrtić)
  • ponedjeljkom i srijedom
  • 18:00 – 19:00
  • VODITELJ: Bruno Čavala
 2. Grupa (Dance kids)
  • ponedjeljkom i srijedom
  • 19:00 – 20:00
  • VODITELJ: Bruno Čavala

Naš cilj je stvoriti siguran prostor u kojem se djeca mogu izražavati kroz ples, rasti kao plesači i razvijati pozitivne vrijednosti kao što su predanost, upornost i suradnja. Važno nam je da svako dijete osjeti podršku i ohrabrenje te se stoga trudimo stvoriti poticajno okruženje koje potiče kreativnost i individualni napredak.

Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj plesnoj avanturi! Svi su dobrodošli, bez obzira na prethodno iskustvo s plesom. Ako želite da vaše dijete stvori trajne uspomene i nauči vještine koje će mu koristiti cijeli život, pozivamo vas da nam se pridružite.

Radujemo se što ćemo zajedno stvarati čaroliju plesa i što ćemo vidjeti kako vaša djeca rastu i napreduju u svijetu plesa!

Cjenik naših usluga pogledajte na sljedećem linku

Predviđeni početak: 11.9.2023.