GRUPE POPUNJENE!
Škola sporta za djecu + zona rekreacije za odrasle = mjesto zabave za cijelu obitelj

Članarina: 200,00 kn po osobi, obiteljski paketi na upitOAZ PANOS treninge održava na otvorenom, a u zimskom periodu treninge će održavati u sklopu našeg centra

Više informacija na Instagramu i Facebooku

PLAN I PROGRAM

– djeca: trening djece bazirat će se na tzv. biotičkim motoričkim znanjima odnosno prirodnom pokretu. Pod tim terminom podrazumijevamo trčanje, hodanje, puzanje, višenje, valjanje, skakanje itd. Na taj način omogućit ćemo djetetu kvalitetnu motoričku bazu koju će moći koristiti u bilo kojem sportu ili u svakodnevnim aktivnostima. Obzirom da se radi o djeci, a njima je igra najvažnija svoj plan i program bazirat ćemo na raznoraznim igrama.

– odrasli: Treninzi se baziraju na razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti. Treninzi će se sastojati od specifičnih vježbi za razvoj snage, izdržljivosti, fleksibilnosti, brzine, trčat ćemo kako bi razvijali aerobne sposobnosti itd. drugim riječima trudit ćemo izgledate dobro da se i osjećate dobro, da umjesto lifta koristite stepenice, da bez pauze možete navući zavjesu na karnišu i sl.

 IZLETI

– 1-2 puta mjesečno umjesto treninga petkom bit će organizirani izleti na Medvednicu te okolne planine. Takvi izleti neće biti samo pješačenje prirodom već ćemo ih učiniti poučnim i zanimljivim. Svaki izlet imat će svoju tematiku. Na njima ćemo učiti osnove preživljavanje, postavljati šatore, vezati čvorove, koristiti kompas i kartu, učiti biljke i ako ćemo imati sreće možda vidimo i koju divlju životinju. Na izlete su pozvani svi bez obzira jesu li ili nisu članovi kluba.