Prilagođavamo se i od studenog uvodimo ONLINE ples i rekreaciju!
Sigurno sada imate puno pitanja pa zato objavljujemo više informacija.

Kako će izgledati ONLINE poduka?


Za vrijeme dok radimo i u dvoranama ONLINE poduka bit će organizirana putem snimljenih video materijala kojima ćete moći pristupiti kada želite.
Ako dođe do zatvaranja centra odlukom Stožera, a vi budete željeli organizirat ćemo i LIVE treninge kako bismo mogli vidjeti vaš napredak.
Neki od programa koji se ne poklapaju sa terminima aktivnih tečajeva će se održavati i uživo preko ZOOM aplikacije. Više informacija pogledajte u opisu programa.

Koji programi će se provoditi ONLINE?


Kids dance & fun program za djecu svih uzrasta. Program će uključivati 10 sati plesnih radionica za djecu i to:  zagrijavanje, učenje novih plesnih koraka i vještina prilagođenih uzrastu, vježbe ritma i uvježbavanje koreografije na zadanu pjesmu. Školarcima će plesni koraci prilagođeni najmlađima biti razbibriga i zabava dok će oni najmlađi moći vidjeti i isprobati korake za naše školarce i brže napredovati. 😀

Dance MIX (par) – budući da je društvene plesove (u paru) teško vježbati na malom prostoru odlučili smo prilagoditi ples ovoj situaciji i spojiti naše društvene i latino plesove u jedan ONLINE tečaj. Tako da ćete na ovoj ONLINE poduci imati uključenih čak 20 sati radionica. Imat ćete priliku zaplesati bachatu, salsu, kizombu, discofox, cha-cha-cha, rumbu, jive, engleski i bečki valcer (prilagođen kućnoj atmosferi).

Latin solo – ako nemate partnera/partnericu s kojim/kojom možete plesati i kod kuće ovo je program za vas. Unaprijedite svoje plesno znanje i uživajte. Program će uključivati 10 sati plesnih radionica s naglaskom na footwork i lady/men styling. Zaplesat ćemo salsu, bachatu i kizombu 🙂

Trbušni ples – donesite dašak orijenta i u svoj dom. Zaplešite trbušni ples ONLINE i unaprijedite svoje plesne vještine.

TNS –  trening za trbuh. noge i stražnjicu od studenog i u ONLINE verziji. Treba li još nešto posebno nadodati kad sam naziv programa tako lijepo opisuje? Program će uključivati 10 sati treninga + 1 bonus sat Pound Fitness-a.

Zumba Fitness – Zumba treninzi će se održavati preko Zumba stranice/aplikacije Zin studio te  prijave idu preko njihove stranice.

Zdrava kralježnica – Zdrava kralježnica je program koji se bazira na održavanju zdravlja najbitnijeg dijela u ljudskom tijelu; kralježnice. Tokom treninga se rade vježbe koje stimuliraju regeneraciju i održavanje fleksibilnosti kralježnice i njezine strukture. Izvode se vježbe koje poboljšavaju razvoj i jačanje mišićne muskulature oko kralježnice. Program je prilagođen svima koji  imaju problema s kralježnicom te onima imaju predispozicije za probleme s kralježnicom.

JogaDanašnje doba i moderni način života često nose sa sobom mnoge izazove koji nam crpe energiju. Joga nas uči na koji način se bolje nositi sa takvim situacijama. Svi su dobrodošli: od potpunih početnika do naprednih vježbača, a neke od nuspojava joge koje možete očekivati su: smanjenje stresa, napetosti i bolova, mršavljenje, ljepša koža i kosa, poboljšanje cirkulacije i probave, opuštanje i smirenje.

Fat burning – Dinamičan trening koji ujedinjuje više različitih tipova aerobika u jedinstven program uz definiciju mišića s posebnim naglaskom na sagorijevanje kalorija. Ova vrsta treninga pogodna je za potrošnju masti, poboljšanje kondicije, osjećaja ugode i zadovoljstva.

TOTAL BODY program – Funkcionalni intervalni trening gdje postižemo snagu i izdržljivost tijela, a istovremeno ulazmo u zonu gdje topimo masti. TERMINI: PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK u 17:30-18:00. Spajamo se preko ZOOM aplikacije. 

Fun workout za mame sa djecom – Jednostavnim i efektivnim vježbama kroz igru uz dijete podigni razinu energije, aktiviraj mišiće cijelog tijela, popravi držanje i jačaj imunitet. Termini su: PONEDJELJAK- PETAK od 10:00-10:30h. Spajamo se preko ZOOM aplikacije.

Pound FitnessVježbajte i bubnjajte istovremeno! Postanite naša rock zvijezda i isprobajte Pound Fitness. Bez obzira što nemate opremu ne sekirajte se ima Adela ideju i za to. Termini su: PONEDJELJAK- SRIJEDA od 18:00-18:30h. Spajamo se preko ZOOM aplikacije.

Cijena i trajanje članarina? 

Budući da ćete neovisno o datumu prijave imati pristup svim radionicama u mjesecu u kojem se prijavljujete članarina vrijedi za kalendarski mjesec.
Kids dance&fun – 150,00kn
Dance Mix (par) – 400,00kn
Latin solo – 200,00kn
TNS – 200,00kn
Trbušni ples – 200,00kn
Zdrava kralježnica – 200,00kn
Joga – 200,00kn
Fat burning – 200,00kn

Izuzetak su programi koji idu uživo putem ZOOM-a.
Fun workout za mame sa djecom – 150,00kn.
TOTAL BODY program – 150,00kn
Pound Fitness – 150,00kn

Prijavite se i za mjesec studeni iskoristite naš rođendanski popust od 25%!


Kako se mogu prijaviti?

Ispunjavanjem Google obrasca na sljedećem linku – https://forms.gle/GCZkpGppJFAkdLKT6

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte:
mobitel: 095/562-1394
e-mail: alegria.plesnaskola@gmail.com
Facebook: Alegria-centar za ples i rekreaciju
Instagram: alegria_centar

Po primitku prijave dobit ćete podatke za plaćanje, a po primitku potvrde o uplati i pristup video materijalima. 🙂

Ali ni to nije sve…

Ako već idete na naš redovni tečaj u dvoranama uz svoju članarinu u  studenom darujemo vam besplatni pristupom ONLINE poduci (vrijedi za jedan program po izboru).