I službeno se više ne možemo ove godine družiti u dvorani i zato za vas imamo ONLINE ples i rekreaciju!
Sigurno sada imate puno pitanja pa zato objavljujemo više informacija.

Kako će izgledati ONLINE poduka?

Treninzi će se održavati putem Zoom-a, Facebook grupa, ZIN studija i sličnih alata koji nam omogućavaju virtualno druženje. Neki treninzi će se i snimati tako da ćete imati dostupne i snimke treninga u slučaju da niste mogli prisustvovati treningu. Snimke će se objavljivati na Google disku.

Koji programi će se provoditi ONLINE?

PLES ZA DJECU
Plesni vrtić program za djecu vrtićkog uzrasta (3-6 godina) – kroz igre i zabavu ćemo naučiti osnovne plesne korake. Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: utorak i četvrtak od 17:30 do 18:30
ČLANARINA: 150,00kn mjesečno

Kids dance & fun program za školarce (7-12 godina) . Program će uključivati zagrijavanje, učenje novih plesnih koraka i vještina prilagođenih uzrastu, vježbe ritma i uvježbavanje koreografije na zadanu pjesmu.  Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: utorak i četvrtak od 19:00 do 20:00
ČLANARINA: 150,00kn mjesečno

PLES ZA ODRASLE
Dance MIX (par)
– budući da je društvene plesove (u paru) teško vježbati na malom prostoru odlučili smo prilagoditi ples ovoj situaciji i spojiti naše društvene i latino plesove u jedan ONLINE tečaj. Tako da ćete na ovoj ONLINE poduci imati priliku zaplesati bachatu, salsu, kizombu, discofox, cha-cha-cha, rumbu, jive, engleski i bečki valcer (prilagođen kućnoj atmosferi). Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: utorak i četvrtak od 20:30 do 22:00
ČLANARINA: 200,00kn mjesečno

Lady latin – ako nemate partnera/partnericu s kojim/kojom možete plesati i kod kuće ovo je program za vas. Unaprijedite svoje plesno znanje i uživajte. Zaplesat ćemo salsu, bachatu i kizombu 🙂 Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: srijeda od 20:00 do 21:30
ČLANARINA: 150,00kn mjesečno

Trbušni ples – donesite dašak orijenta i u svoj dom. Zaplešite trbušni ples ONLINE i unaprijedite svoje plesne vještine. Program će se održavati putem snimljenih treninga koje će biti dostupne putem Google diska.
ČLANARINA: 250,00kn mjesečno

REKREACIJA
TNS – 
trening za trbuh. noge i stražnjicu od studenog i u ONLINE verziji. Treba li još nešto posebno nadodati kad sam naziv programa tako lijepo opisuje? Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: ponedjeljak i srijeda od 21:00 do 22:00
ČLANARINA: 200,00kn mjesečno

Zumba Fitness – Zumba treninzi će se održavati preko Zumba stranice/aplikacije Zin studio te  prijave idu preko njihove stranice.
TERMINI: ponedjeljak i srijeda od 20:00 do 21:00
ČLANARINA: 200,00kn mjesečno

Zdrava kralježnica – Zdrava kralježnica je program koji se bazira na održavanju zdravlja najbitnijeg dijela u ljudskom tijelu; kralježnice. Tokom treninga se rade vježbe koje stimuliraju regeneraciju i održavanje fleksibilnosti kralježnice i njezine strukture. Izvode se vježbe koje poboljšavaju razvoj i jačanje mišićne muskulature oko kralježnice. Program je prilagođen svima koji  imaju problema s kralježnicom te onima imaju predispozicije za probleme s kralježnicom.
Program će se održavati putem FB grupe, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: utorak i četvrtak od 19:00 do 20:00
ČLANARINA: 200,00kn mjesečno

FIT pilates –Pilates utječe na izdržljivosti, jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela – trbuh, leđa, zdjelični pojas, te na ravnotežu i fleksibilnost.
Vježbaj i ojačaj svoje tijelo!
Program će se održavati putem Zoom-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
TERMINI: ponedjeljak, srijeda i petak od 19:00 do 19:30
ČLANARINA: 100,00kn mjesečno

TOTAL BODY programtrening za cijelo tijelo namjenjen ženama koje žele tonirati svoje mišiće i zategnuti tijelo. Vježbe su jednostavne, a efikasne. Trening traje 30 minuta i niskog/srednjeg je intenziteta.
TERMINI: PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK u 17:30-18:00.
Program će se održavati putem FB grupe/ZOOM-a.
ČLANARINA: 150,00kn mjesečno

FIT MORNING – jutarnja tjelovježba koja će probuditi Vaše tijelo, pustiti energiju u organizam i zagrijati mišiće za ostatak dana. Trening traje 30 minuta i niskog je intenziteta.
TERMINI: utorak i četvrtak u 10:00-10:30.
Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.
ČLANARINA: 200,00kn mjesečno

Pound FitnessVježbajte i bubnjajte istovremeno! Postanite naša rock zvijezda i isprobajte Pound Fitness. Bez obzira što nemate opremu ne sekirajte se ima Adela ideju i za to.
Termini su: petak od 18:00-18:30h.
Članarina: 100,00kn mjesečno
Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.

Callanetics – program idealan za gubljenje težine, uz istovremeno oblikovanje mišića. Ova metoda uključuje rad svih mišića u aerobnom režimu rada, uz upotrebu bučica, bez koreografije. Callanetics „Active Energy“ sastoji se od tri dijela, odnosno 3 različita treninga koji čine jedinstvenu cjelinu (cardio callanetics, workout callanetics, te kombinacija) Najbolji rezultati postižu se ako se program provodi 3 puta tjedno, tako da se u jednom tjednu obrade sva tri treninga.
TERMINI: utorak i četvrtak od 19:00 do 20:00, subota od 10:00 do 11:00
Članarina: 220,00kn mjesečno
Program će se održavati putem ZOOM-a, a snimke treninga bit će dostupne putem Google diska.

Kako se mogu prijaviti?

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte:
mobitel: 095/562-1394
e-mail: alegria.plesnaskola@gmail.com
Facebook: Alegria-centar za ples i rekreaciju
Instagram: alegria_centar

Po primitku prijave dobit ćete podatke za plaćanje, a po primitku potvrde o uplati i pristup treninzima. 🙂