˝Kako ostarjeti, a ne biti usamljen?˝ – imamo odgovor – ZAPLEŠITE!
Ne želimo da budete usamljeni pa vam u suradnji sa Hrvatskim generalskim zborom organiziramo brojne plesne aktivnosti – zasada ONLINE u formi radionica, a kad nam to situacija sa Covid-19 virusom dopusti u dvoranama u formi radionica i isplesavanja (party-a).
Sljedeća 4 tjedna imat ćemo BESPLATNE ONLINE radionice za umirovljenike u trajanju od 90 minuta i to prema sljedećem rasporedu:
❄ 23.01.2021. – Discofox
❄ 30.01.2021. – Engleski valcer
❄ 06.02.2021. – Cha-cha-cha
❄ 13.02.2021. – Rumba
Radionice će se održavati putem Zoom platforme u terminu od 18:30 do 20:00 sati.
❄PRIJAVE❄
Prijaviti se možete na više načina:
⛄Putem e-maila – alegria.plesnaskole@gmail.com
⛄putem telefona – 095/562-1394
⛄društvene mreže – Facebook – Alegria – centar za ples i rekreaciju
– Instagram -alegria_centar
Kako bi se vaša prijava evidentirala u projektu potrebno je voditeljici projekta Evi Kanižaj (e-mail: eva.kanizaj@gmail.com / mobitel: 0919557995) poslati presliku osobne iskaznice te presliku rješenja o mirovini/odreska od mirovine (iznos mirovine možete i prekrižiti on nije potreban).
Prikupljeni podaci koristit će se isključivo za potrebe vođenja evidencije polaznika projekta.
Radionice su namjenjene za parove, a uvijet valjane prijave je status umirovljenika barem za jednu osobu u paru.
˝Kako ostarjeti, a ne biti usamljen˝ projekt je Hrvatskog generalskog zbora kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Cilj projekta je jačanje organizacije civilnog društva u području aktivnog starenja i povećanja kvalitete života umirovljenika. Pod uključenosti umirovljenika u život šire zajednice podrazumjeva se uključenost umirovljeničke populacije u sportske, kulturne, socijalne, gospodarske i druge aspekte života šire zajednice, a sve u cilju promicanja emocionalnog, socijalnog i fizičkog blagostanja starijih osoba te solidarnosti i tolerancije među generacijama.
Pridružite se i vi!