Izaberite neki od naših grupnih fitness programa i vježbajte s nama. 🙂

BootiesIako na tom treningu vježbamo cijelo tijelo poseban naglasak je na nogama i stražnjici te je sam program jako sličan TNS-u kojeg smo prije imali u ponudi.
Termini – ponedjeljak i srijeda od 21:00 do 22:00
Predviđeni početak: 12.9.

Callanetics „Active Energy“ sastoji se od tri dijela, odnosno 3 različita treninga koji čine jedinstvenu cjelinu (cardio callanetics, workout callanetics, te kombinacija) 
Termini: utorak i četvrtak od 19 do 20 i subota od 10 do 11 (AKTIVNA GRUPA)

Prilagođeni funkcionalni trening – Prilagođeni funkcionalni trening sastoji se od općih i specifičnih vježbi koje pripremaju tijelo za svakodnevne kretnje. Zove se “prilagođeni” zato što omogućuje vježbanje u grupi po individualiziranom programu, što bi značilo da vježbate i dalje svi zajedno u odličnoj atmosferi, ali prema procjeni trenera dobivate lakšu ili težu verziju vježbe manjeg ili većeg intenziteta, onoliko kolike su Vaše mogućnosti.
Termini:
I. grupa – ponedjeljak i petak od 19:30 do 20:30 (POPUNJENO- lista čekanja)
II. grupa – utorak i četvrtak od 09:00 do 10:00 (AKTIVNA GRUPA)
III. grupa – utorak i četvrtak od 20:00 do 21:00 (POPUNJENO – lista čekanja)
(USKORO informacije o novim grupama)

Joga – Današnje doba i moderni način života često nose sa sobom mnoge izazove koji nam crpe energiju. Joga nas uči na koji način se bolje nositi sa takvim situacijama.

Termini:
POČETNA GRUPA: utorak i četvrtak od 18:00 do 19:00
NAPREDNA GRUPA: utorak i četvrtak od 19:15 do 20:30

Predviđeni početak: 5.9.

Mini trampolini ˝Fit&fun mini trampolin˝ zaštićeni je program rekreativnog vježbanja osmišljen u Hrvatskoj.Namijenjen je rekreativcima ili kao dodatan kondicijski trening i trening propriocepcije za sportaše.

Termini: ponedjeljak, srijeda i petak od 19:00 do 20:00 sati (AKTIVNA GRUPA)
utorak i četvrtak od 18:00 do 19:00 sati (USKORO)

Mama i beba – Rodila si i želiš vježbati? Želiš vratiti tijelo u prvobitno stanje? Nema tko čuvati bebu? Nema problema, dođite s bebicom i pustite ih da se igraju pokraj vas u sigurnom okruženju.

Termini: utorak i četvrtak od 10:00 do 11:00 sati (AKTIVNA GRUPA)

Pilates – Intenzitet! Ugoda! Zadovoljstvo! Izazov! Raznolikost! Opuštanje! Pilates je sustav vježbanja koji istodobno razvija snagu, ravnotežu i gibljivost.  Prednost se daje prirodnim pokretima vođenim kontrolom uma i mogućnostima vlastitog tijela.
Termini: utorak i četvrtak
I. grupa: 18:00 – 19:00
II. grupa: 19:00 – 20:00 (POPUNJENO)
III. grupa: 20:00 – 21:00 (POPUNJENO)
(Uskoro više informacija o novim grupama)

Pound – Volite rock glazbu? Bubnjeve? Želite isprobati nešto novo?
Vježbajte i bubnjajte istovremeno!

Termini – ponedjeljak i srijeda od 19 sati

Predviđeni početak: 12.9.

Samoobrana

Samoobrana i rekreacija kroz borilačke sportove. Zvuči zanimljivo, zar ne? Možda misliš da nisi za to, ali dođi i probaj. Okušaj se i ti u borilačkim sportovima. Pomakni vlastite granice. 
Termini: utorkom i četvrtkom od 21:00 do 22:00 sata

Zdrava kralježnica – Zdrava kralježnica je program koji se bazira na održavanju zdravlja najbitnijeg dijela u ljudskom tijelu; kralježnice. Tokom treninga se rade vježbe koje stimuliraju regeneraciju i održavanje fleksibilnosti kralježnice i njezine strukture. Izvode se vježbe koje poboljšavaju razvoj i jačanje mišićne muskulature oko kralježnice. Program je prilagođen svima koji  imaju problema s kralježnicom te onima imaju predispozicije za probleme s kralježnicom.
Termini: ponedjeljak i srijeda od 18:00 do 19 sati
Predviđeni početak: 12.9.

Zumba – Želite energičan trening? Trening na kojem ćete se osjećati kao da ste na najluđem party-u u gradu? Trening na kojem ćete se rasplesati i osnažiti cijelo tijelo?
Ako je VAŠ odgovor DA, onda je ZUMBA idealan trening za vas.

Termini:
I. grupa ponedjeljak i srijeda od 20:00 do 21:00
Predviđeni početak: 12.9.2022.

II. grupa utorak i četvrtak od 21:00 do 22:00 (POPUNJENO)Cjenik naših usluga pogledajte na sljedećem linku

Categories: Uncategorized