Jedinstveni koncept koji spaja ples i vino, a kroz koji ćete pomaknuti vlastite granice, isprobati nešto novo, naučiti novi plesni pokret ili kombinaciju, upoznati sebe i svoje tijelo na radionicama za žene
ili se povezati još bolje sa svojim partnerom na plesnim radionicama za parove,
a uz sve to uživati u vinu i slatkim zalogajima. 4 TIPA PLESNIH RADIONICA:

DANCE TO EXPRESS (ZA PAROVE): Sigurno ste čuli za citat ˝Dance to express, not to impress.˝ – Mi se slažemo, ali smatramo da nije loše i kad nekoga impresionirate svojim plesom. Upravo zato na ovim radionicama ćemo kroz kratke koreografije (kombinacije figura) pokazati kako se izraziti, povezati se s partnerom, prilagoditi se, pratiti pjesmu, a ujedno i impresionirati svojim plesnim pokretima na način da oboje uživate u tome. Svaka radionica će imati svoju temu i plesni stil, a možete očekivati radionice: discofoxa, salse, bachate, kizombe, cha-cha-cha…

ZA ŽENE:

LADY LATIN: Pokreni svoje tijelo, uživaj u njegovim čarima kroz ženstvene pokrete, naglasi svoje atribute, prođi rukom preko svog tijela, dodirni se, prepusti se, pusti da te ritam vodi i postani latino diva. Zapleši salsu, bachatu, kizombu, cha-cha-cha… i dobro se zabavi.

CHAIR DANCE: Probudi svoju ženstvenost, snagu, senzualnost i seksipil, oslobodi svoj um, tijelo i emocije, pokreni mišiće učeći nove elemente, ostavi sav stres i strahove iza sebe, čuvaj svoje mentalno zdravlje i izrazi se kroz ples na stolici.

URBAN FUSION: Budi svoja – snažna, jaka žena, odlučna, svjesna sebe. Dođi, samouvjereno stani na plesni podij i zapleši! Pomakni granice i upoznaj sebe kroz kombinaciju više plesnih stilova urban, MTV dance, commercial, show dance, hip-hop…


Svakom radionicom rasteš i postaješ sigurnija u samu sebe, samopouzdanija, svjesna sebe, svoje vrijednosti i svoje važnosti. Ovim radionicama ćeš napuniti svoje baterije za naredni tjedan, a na kraju ćeš, kad izađeš iz dvorane, zablistati! 💫 Okrij neku novu dimenziju sebe!

Za nezaboravno iskustvo plesa uz čašicu vrhunskog vina zaslužna je Vinarija Šafran.

Vinarija Šafran ponosi se svojim povijesnim kontinuitetom u vinogradarstvu i podrumarstvu koje prema pisanim dokumentima seže u davnu 1692. godinu. U današnje vrijeme vinogradi, podrum i cijela vinarija program su plus i imidžu tvrtke Metalproduct, krovne tvrtke obitelji Šafran. Vinarija Šafran izrasla je iz višestoljetne obiteljske tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Opremljena je najsuvremenijom opremom za preradu grožđa, fermentaciju, sazrijevanje i čuvanje vina.

Osim vrhunskih crnih i bijelih vina, imat ćete priliku uživati i u Summer wine-u – osvježavajućem koktel vinu s voćnom aromom. To osvježavajuće ljetno piće niskog postotka alkohola, obogaćeno je prirodnim aromama: jagode, breskve, naranče, limuna i jabuke. Savršeno pomaže za opuštanje i budi u nama osjećaj odmora čitavo ljeto.

SLATKI ZALOGAJI – uskoro više informacija

Prijavi se na ˝Dance & shine with wine˝ i stvori nezaboravne uspomene uz ples i vino. Provedi kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, povežite se i radite aktivno na svojem odnosu ili okupi ekipu, povedi svoje prijateljice, kumu, mamu… zajedno zaplešite i otkrijte neke nove dimenzije sebe.

RASPORED:

12.3. Lady latin
19.3. Dance to express za parove
26.3. Chair dance
2.4. Urban fusion

Radionice će se održavati od 17 do 20 sati u Alegria – centru za ples i rekreaciju.

CIJENA:
30€ po osobi (radionica)
Stvorite nove uspomene uz 3 sata nezaboravnog plesnog iskustva
i 2 čaše vina po izboru (gratis).

Posebne ponude za aktivne članove Alegria- centra za ples i rekreaciju
provjerite kod svojih voditelja.  🙂

Za prijavu na ˝Dance & shine with wine˝potrebno je ispuniti

PRIJAVNICU.


Po ispunjavanju prijavnice na e-mail ćete dobiti podatke za uplatu
te je vaša prijava važeća po primitku uplate.