Jedinstveni koncept koji spaja ples i vino, a kroz koji ćete pomaknuti vlastite granice, isprobati nešto novo, naučiti novi plesni pokret ili kombinaciju, upoznati sebe i svoje tijelo na radionicama za žene ili se povezati još bolje sa svojim partnerom na plesnim radionicama za parove, a uz sve to uživati u vinu i slatkim zalogajima. 

4 TIPA PLESNIH RADIONICA:

DANCE TO EXPRESS (ZA PAROVE): Sigurno ste čuli za citat ˝Dance to express, not to impress.˝ – Mi se slažemo, ali smatramo da nije loše i kad nekoga impresionirate svojim plesom. Upravo zato na ovim radionicama ćemo kroz kratke koreografije (kombinacije figura) pokazati kako se izraziti, povezati se s partnerom, prilagoditi se, pratiti pjesmu, a ujedno i impresionirati svojim plesnim pokretima na način da oboje uživate u tome. Svaka radionica će imati svoju temu i plesni stil, a možete očekivati radionice: discofoxa, salse, bachate, kizombe, cha-cha-cha…

ZA ŽENE:

LADY LATIN: Pokreni svoje tijelo, uživaj u njegovim čarima kroz ženstvene pokrete, naglasi svoje atribute, prođi rukom preko svog tijela, dodirni se, prepusti se, pusti da te ritam vodi i postani latino diva. Zapleši salsu, bachatu, kizombu, cha-cha-cha… i dobro se zabavi.

CHAIR DANCE: Probudi svoju ženstvenost, snagu, senzualnost i seksipil, oslobodi svoj um, tijelo i emocije, pokreni mišiće učeći nove elemente, ostavi sav stres i strahove iza sebe, čuvaj svoje mentalno zdravlje i izrazi se kroz ples na stolici.

URBAN FUSION: Budi svoja – snažna, jaka žena, odlučna, svjesna sebe. Dođi, samouvjereno stani na plesni podij i zapleši! Pomakni granice i upoznaj sebe kroz kombinaciju više plesnih stilova urban, MTV dance, commercial, show dance, hip-hop…

Očekuju vas i neke nove radionice 🙂

Za nezaboravno iskustvo plesa uz čašicu vrhunskog vina zaslužna je Vinarija Šafran.

Vinarija Šafran ponosi se svojim povijesnim kontinuitetom u vinogradarstvu i podrumarstvu koje prema pisanim dokumentima seže u davnu 1692. godinu. U današnje vrijeme vinogradi, podrum i cijela vinarija program su plus i imidžu tvrtke Metalproduct, krovne tvrtke obitelji Šafran. Vinarija Šafran izrasla je iz višestoljetne obiteljske tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Opremljena je najsuvremenijom opremom za preradu grožđa, fermentaciju, sazrijevanje i čuvanje vina.

Osim vrhunskih crnih i bijelih vina, imat ćete priliku uživati i u Summer wine-u – osvježavajućem koktel vinu s voćnom aromom. To osvježavajuće ljetno piće niskog postotka alkohola, obogaćeno je prirodnim aromama: jagode, breskve, naranče, limuna i jabuke. Savršeno pomaže za opuštanje i budi u nama osjećaj odmora čitavo ljeto.

SLATKI ZALOGAJI

Još od malih nogu Anita je uživala u čarima bakinih kolača i sanjala da će jednog dana imati vlastitu slastičarnicu. Taj san pretvorila je u stvarnost 2016. godine. Sada živi svoj san, san zvan Dolce mondo, ali kako i sama priznaje ne prati baš bakine recepte 🙂 Njezini kolači imaju smanjene doze šećera i masnoća, a i dalje su jakoooo ukusni. Dođite i isprobajte ove slatke zalogaje.

Prijavi se na ˝Dance & shine with wine˝ i stvori nezaboravne uspomene uz ples i vino. Provedi kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, povežite se i radite aktivno na svojem odnosu ili okupi ekipu, povedi svoje prijateljice, kumu, mamu… zajedno zaplešite i otkrijte neke nove dimenzije sebe.

RASPORED:

19.11. Trbušni ples by Petra Pavleka

26.11. Lady latin Bachata choreo by Blanka CasaBlanka Androšević

3.12.   Discofox by Toni Čavala

10.12. Chair dance by Tena Maletić Vedernjak

Radionice će se održavati od 17 do 20 sati u Alegria – centru za ples i rekreaciju, Ulica dr. Luje Naletilića 4, Zagreb.

CIJENA:

30€ po osobi (radionica)

Stvorite nove uspomene uz 3 sata nezaboravnog plesnog iskustva, slatke zalogaje i 2 čaše vina po izboru (gratis).

Posebne ponude za aktivne članove Alegria- centra za ples i rekreaciju provjerite kod svojih voditelja.  🙂

Za prijavu na ˝Dance & shine with wine˝potrebno je ispuniti PRIJAVNICU.

Po ispunjavanju prijavnice na e-mail ćete dobiti podatke za uplatu te je vaša prijava važeća po primitku uplate.