Želite li znati s kime imate posla? 😉

Naravno da želite i morate znati kome ćete prepustiti da promijeni Vaše životne navike!

Moje ime je Dajana Došen, magistrica sam kineziologije, ali moram Vam priznati da moj dječji san nije bio postati trenerica.
Moja strast je ples, a moja želja je biti aktivna do kraja života i uživati u tome.

Ples je aktivnost koja je prisutna u mom životu već od malih nogu, ali svejedno nisam razmišljala o trenerstvu u budućnosti. Pred kraj srednje škole, počela sam intenzivno baviti Crossfitom , kada sam postigla određene rezultate, moja misao je bila: “Ajme, ja stvarno moram trenirati cijeli život da bih ovako izgledala (jer u tim godinama, naravno, izgled mi je bio najvažniji🤦🏼‍♀️) “.
Nakon srednje škole sam odlučila pauzirati godinu i raditi.
To je razdoblje koje je bilo prekretnica u mojem životu!
Zaposlila sam se na takvom radnom mjestu gdje je bilo gotovo nemoguće nastaviti trenirati sa svojom grupom. Naravno probala sam ići u teretanu, ali jednostavno nisam bila osoba koju je ispunjavalo individualno vježbanje jer sam cijeli život plesala u grupi i trenirala. Nije mi trebalo dugo da shvatim da ja zapravo ne mogu i ne želim živjeti bez vježbanja. Kada sam shvatila da uz takav posao ili bilo koji drugi, moja strast i želja ne mogu biti u prvom planu, donijela sam najbolju odluku u životu: “Radim ovdje do 31.08. i onda upisujem Kineziološki fakultet i radit ću cijeli život ono što volim”, drugim riječima: neću raditi niti dan u životu.
Moj cilj se ostvario, već nekoliko godina mi je teško izgovoriti “Idem na posao” jer ga zaista tako ne doživljavam.

Jedan cilj sam ostvarila, a drugi tek započinje! Svoje znanje i iskustvo želim primijeniti i pomoći Vama u ostvarenju Vaših ciljeva upravo zato što sam i sama prolazila proces prilagodbe na trening i zdravog načina života. Nisam bila jedna od onih koja se rodila za vježbanje 🙈.

Svoje životno iskustvo želim prenijeti na Vas jer vjerujte mi da promjena jedne navike, dovodi do druge, treće…A to je ono što ćete dobiti od mene, ne samo osmišljen trening, nego i motivaciju, savjete, rješenja…

P.S. Otkrit ću Vam zašto sam pauzirala godinu između srednje škole i fakulteta. Istina je ta da sam ja rođena kreativka, pa sam zato htjela postati dizajnerica interijera. Nisam uspjela odmah upisati to što sam željela, pa sam odlučila pauzirati, raditi i pripremati se kako bih iduću godinu uspjela. Sada sam presretna što se to dogodilo jer sam shvatila da svoju kreativnost mogu izraziti kroz razne načine, a to Vam govorim tako da znate da treninzi sigurno neće biti monotoni.